Επικοινωνήστε μαζί μας – Villa Kostas

Επικοινωνήστε μαζί μας – Villa Kostas

Μόλις 96 χιλιόμετρα (μέσω εθνικής οδού οδικώς) από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης Μακεδονία και 110 χιλιόμετρα (μέσω εθνικής οδού οδικώς) από το αεροδρόμιο της Καβάλας Μέγας Αλέξανδρος βρίσκεται η Villa Kostas στην παραθαλάσσια τουριστική περιοχή στα Νέα Βρασνά.

Η παραθαλάσσια περιοχή των Νέων Βρασνών Θεσσαλονίκης ενώνεται με την Ασπροβάλτα αλλά και με τον Σταυρό Θεσσαλονίκης σε απόσταση μόνο λίγων λεπτών.
Η περιοχή δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να βρίσκονται σε μια τουριστική περιοχή με τεράστια Θαλάσσια έκταση αλλά και πλήθος δραστηριοτήτων που προσφέρουν τα μαγαζιά της περιοχής.

Beach Bar, Εστιατόρια, Super Market, Ψαροταβέρνες, Καφετέριες αλλά και νυχτερινή διασκέδαση είναι αυτά που κάνουν την περιοχή ξεχωριστή και ταυτόχρονα τον ιδανικό προορισμό για κάθε είδους επισκέπτη.

Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε στην Villa Kostas.

Η Villa Kostas φιλοξενείται επίσης στην κορυφαία ιστοσελίδα καταλυμάτων της Χαλκιδικής Summer Chalkidiki από όπου επισκέπτες από όλο το κόσμο κάνουν κράτηση καταλύματος για τις διακοπές τους καθώς επικοινωνούν με ένα κλικ απευθείας με τους ιδιοκτήτες τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας – Villa Kostas

Εντός 6 ωρών θα λάβετε από εμάς μια μοναδική προσφορά.